vecaflock vecaflock vecaflock  
vecaflock
textieldrukkerij
 

Gespecialiseerde Textieldrukkerij

We zijn een gespecialiseerde textieldrukkerij naast zeefdruk doen wij ook aan flockage beide op allerhande vormen van textiel dit van trainingen en sportswear tot werkkledij en T-shirts dit voornamelijk in kleine oplage.

Bestanden aanleveren

Voor een optimale aanlevering van het logo raden we de klant aan de film zelf of een duidelijke zwart-wit tekening aan ons te bezorgen.

Bij een digitale versie wensen we deze via email of CD-Rom we prefereren de volgende bestandsformaten .ai .eps .pdf .psd .jpeg ,andere soorten bestandsformaten zijn ook mogelijk zolang het geen .png bestanden en andere dergelijk internetbestanden van zeer lage kwaliteit zijn daar deze niet bruikbaar zijn voor druk.

Echter als u deze niet bezit kunnen wij genoegen nemen met enkel een voorbeeld print op papier deze zullen wij dan digitaliseren voor druk.

100% Milieuvriendelijk

Wij bedrukken met milieuvriendelijke inkten. Dit zijn pvc vrije inkten. Met deze inkten verkrijgen we een verbluffend en zelfs mooier resultaat dan die van de traditionele inkten. Werkkleding bedrukken door middel van zeefdruk geeft de mooiste resultaten, en is zeer duurzaam.

 

 
realisaties
vecaflock - Hulstemolenstraat 99,8860 Lendelede - contact@vecaflock.be